Image
UKRATKO O NASEM SASTAVU

Bavimo se poslom koji volimo najviše na svetu i jedina nam je želja da radost koju osećamo kad pevamo i sviramo prenesemo i na publiku. Sve ostalo dolazi samo po sebi. Osnovna ideja koju beskompromisno delimo se svojom publikom je da se nastupom i izborom pesama koje izvodimo distanciramo od loših pesama i nekih ružnih pojava na estradi. U muzici smo čitavog života, učili smo od iskusnijih i boljih, ali i onih drugih, oprobali se i izgradjivali u mnogim muzičkim pravcima, nastupali i sa velikima i malima... u martu 2006. smo se okupili i bendu dali ime "Grupa Građana".
U prethodne tri godine zahvaljujući veoma uspešnom nastupu u muzičkom serijalu "Nikad nije kasno", pre svega našeg pevača Nikole, finaliste ovog takmičenja, naš bend je stekao i širu popularnost i prepoznatljivost. Tome je u velikoj meri doprinela i produkcija ovog Show programa koja nam sve vreme daje nesebičnu podršku i na taj način afirmiše naš rad i prepoznatljiv stil.
 
Tokom prethodnih godina izgradili smo imidž benda koji često i prevazilazi očekivanja publike i spremno odgovara na raznovrsne muzičke želje svojih klijenata.
Veoma rado se krećemo kroz  najrazličitije muzičke žanrove i brzo prelazimo iz jednog žanra u drugi ukoliko je to u svrhu podizanja atmosfere i raspoloženja. To se može  naslutiti i iz repertoara u kojem se mogu pronaći numere koje obuhvataju najrazličitije muzičke epohe i pravce. 
U sastavu imamo vrhunske muzičare i velike zaljubljenike u muziku, i pažljivo odabranom muzikom vešto vodimo svoju publiku ka vrhunskom raspoloženju.

Lana Branežac - Vokal

Saša Šarvari - Bubnjevi

Nikola Petrović - Vokal

Srđan Bubalo - Klavijature

Predrag Bubalo - Saksofon i Klarinet

Tonko Živanović - Gitara

Ranko Anđelić - Bas

Milorad Murganić - Harmonika i klavijature